5.12.16

ΟΔΟΣ 1+1 για την "Αγάπη από μακριά"




Οι 20 πρώτοι που θα κάνουν κράτηση (τηλ. 2467029638 e-mail: odos-kst@otenet.gr) θα αποκτήσουν δύο εισιτήρια αξίας 30,00 € στην τιμή των 15,00 € (δηλαδή 7,5 € το άτομο) για την όπερα L’ amour de loin (Η αγάπη από μακριά) της Kaija Saariaho. Η πληρωμή πραγματοποιείται με το κουπόνι 1+1 της ΟΔΟΥ (του φύλλο 863 που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016) την ημέρα της αναμετάδοσης το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου  2016 στις 19:55, στην είσοδο του ΤΕΙ Καστοριάς (με ονομαστικό κατάλογο που θα καταρτίσει η ΟΔΟΣ). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς.
Ευγενική προσφορά της ΟΔΟΥ

Πρόκειται για μια σύγχρονη όπερα η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ του Σάλτσμπουργκ το 2000 και πλέον θα κάνει την πρεμιέρα της και στην MET σε μια εκθαμβωτική παραγωγή. Η πρωτοποριακή σκηνοθεσία είναι του Robert Lepage, ο οποίος μετατρέπει την σκηνή της Met σε ένα μοναδικό τοπίο γεμάτο με ειδικούς φωτισμούς LED που καλύπτουν ακόμα και την ορχήστρα.



Το L’ amour de loin είναι μια συμπαραγωγή της L’ Opéra de Québec, όπου πρωτοπαρουσιάστηκε μέσα σε επευφημίες το περασμένο καλοκαίρι, σε συνεργασία με το Ex Machina. Η Φιλανδή διευθύντρια ορχήστρας Susanna Mälkki καθοδηγεί τους ερμηνευτές που περιλαμβάνουν τη Susanna Phillips ως Κλεμάνς, τον Eric Owens ως Ζοφρέ και την Tamara Mumford ως τον Προσκυνητή που μεταφέρει τα ερωτικά μηνύματα από τον έναν στον άλλον.

Η παράσταση θα μεταδοθεί με ελληνικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς», η οποία στo διάλειμμα  θα προσφέρει δωρεάν εδέσματα και κρασί. Διάρκεια παράστασης 2:33’ (συμπεριλαμβάνεται ένα διάλειμμα 30 λεπτών)

Τιμές εισιτηρίων:
•15,00 € κανονικό εισιτήριο.
• 10,00 € μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ.
• 7,5 € το άτομο (15,00 € για δύο άτομα) με το κουπόνι «1+1 της ΟΔΟΥ» του φύλλου 863, που θα κυκλοφορήσει την  Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου  2016. Είναι απαραίτητη η δήλωση ονοματεπώνυμου στη εφημερίδα (ΟΔΟΣ, Μητροπόλεως 4, β’ όροφος,  τηλ. 2467029638, e-mail: odos-kst@otenet.gr) η οποία θα καταρτίσει ονομαστικό εκπτωτικό κατάλογο.





10 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:55
Απ' ευθείας από την Νέα Υόρκη στο TEI Καστοριάς: 
L’ amour de loin της Kaija Saariaho [νέα παραγωγή και πρεμιέρα ΜΕΤ]. Η αγάπη από μακριά της Κάιτζα Σααριάχο (1952- ). 
Διεύθυνση: Susanna Mälkki. Σκηνοθεσία: Robert Lepage. Με τους Susanna Phillips (Clémence), Tamara Mumford (ο προσκυνητής) και Eric Owens (Jaufré Rudel).


Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ