22.6.16

"Ελλήνων Συνέλευσις"

Από τον φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" (η οποία ιδρύθηκε πρόσφατα στην Καστοριά) στάλθηκε στην ΟΔΟ, επιστολή που τιτλοφορείται "Απάντηση στην Μητρόπολη Καστοριάς". Σε αυτή γίνεται αιχμηρή αναφορά σε προηγηθείσα ανακοίνωση της Ι. Μητροπόλεως Καστοριάς που απηύθυνε προς τους πιστούς, η οποία θεωρήθηκε από την "Ελλήνων Συνέλευσις" ανεπίτρεπτη παρέμβαση στην πολιτική ζωή, σε βάρος της, παρά το γεγονός ότι η οργάνωση αυτή έχει αναγνωρισθεί από τον Άρειο Πάγο, σύμφωνα με το περιεχόμενο της απάντησής της.

Στην επιστολή μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι στόχος της Ε.Σ, είναι "να ενώσει και να ενημερώσει τους Έλληνες, για την αιώνια πλάνη από τους Αντίνοους,τους συνήγορους και τους ενόχους του καθεστώτος, που φτωχοποίησε και εξαθλίωσε τους Έλληνες και παρέδωσε με ΦΕΚ στους λογιστές τοκογλύφους, την χώρα για 300 δις, ενώ έχουμε και τα 600 δις του κυρίου Άρτεμη Σώρρα και τα 115 τρις εκατομμύρια στην παγκόσμια τράπεζα". Καλούν επιπλέον σε συστράτευση την Ι. Μητρόπολη Καστοριάς, για την σωτηρία του Ελληνικού Έθνους, με την χαρακτηριστική φράση "ελάτε μαζί μας αν όχι, πρόβλημά σας". 

Μάλιστα ο συμπολίτης κ. Δημήτρης Στούμπος που υπογράφει την απάντηση, αναφέρει με νόημα σ' αυτή "Ψάλλω 45 χρόνια στα διάφορα ψαλτήρια και δεν έχω πάρει ούτε δραχμή, ούτε ευρώ και άλλοι για να πουν ένα Αμήν θέλουν δεκάευρο" και απευθύνει πρόσκληση "Σταματήστε να σπιλώνετε τον αγώνα των καθαρών Ελλήνων εκμεταλλευόμενοι την θρησκεία και την πίστη του καθενός. Όλοι έχουμε ευθύνη απέναντι στην ιστορία". 

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 3 Μαρτίου 2016, αρ. φύλλου 825

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ