25.6.16

Με τις πλάτες γυρισμένες




Με τις πλάτες γυρισμένες και χρησιμοποιώντας ή περιεργαζόμενος το κινητό του τηλέφωνο, "παρακολούθησε" ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Άδωνις Γεωργιάδης, την ομιλία - χαιρετισμό της κ. Μαρίας. Αντωνίου, βουλευτή Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας κατά την κοπή της βασιλόπιτας των τεσσάρων ΝΟ.Δ.Ε. του κόμματος στην Δυτική Μακεδονία που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, την περασμένη Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016.

Ας μην σπεύσουν οι βιαστικοί σε δηκτικά σχόλια. Δεν είναι ότι ο αντιπρόεδρος του κόμματος αγνοούσε την βαρυσήμαντη και πρωτότυπη διαπίστωση της κ. Αντωνίου ότι ο πρόεδρος του ΣυΡιζΑ κ. Τσίπρας εξελίσσεται σε μοιραίο πρωθυπουργό. Ακριβώς αντίθετα. Αφού η φωτογραφία αποδεικνύει ότι ο αντιπρόεδρος διασταυρώνει τα αποτελέσματα της κ. Αντωνίου στον τομέα της έρευνας και καινοτομίας που ανέλαβε στο κόμμα της Ν.Δ.

* * *

Άλλη μία συνάντηση είχε η κ. Μαρία Αντωνίου με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς, την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 έπειτα από την «αιφνίδια ριζική αλλαγή» -όπως την χαρακτήρισε, της απόφασης του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού, που κήρυξε το κτήριο του Μαθιουδάκη διατηρητέο. Σχετικό δελτίο τύπου εξέδωσε και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς, το οποίο σύμφωνα με την πάγια τακτική της, ενδεικτική των αντιλήψεων που επικρατούν εκεί για την ανεξαρτησία του τύπου, δεν κοινοποίησαν στην ΟΔΟ. Η κυρία Αντωνίου τους διαβεβαίωσε για πολλοστή φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό της Ένωσης, υπερασπιζόμενη σθεναρά τα κλαδικά συμφέροντα των αστυνομικών. Πάντως η βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας, παρά την κριτική που της ασκείται, κοινοποιεί τα δελτία τύπου του πολιτικού της γραφείου στην ΟΔΟ.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 3 Μαρτίου 2016, αρ. φύλλου 825.

1 σχόλιο:

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ