7.11.15

ΟΔΟΣ: Η σύμβουλος του δημάρχου




Σφάλμα πρώτο:  Η σύμβουλος του δημάρχου Καστοριάς, απαντά η ίδια προσωπικά στα τηλέφωνα του γραφείου δημάρχου Καστοριάς. Και το λάθος βρίσκεται στο ότι απαντά σε υπηρεσιακό τηλέφωνο για το κοινό (τους πολίτες) χωρίς να έχει υποχρέωση - αφού είναι σύμβουλος του δημάρχου  προσωπικά και όχι υπάλληλος του γραφείου του δημάρχου και πολύ περισσότερο λάθος είναι να απαντά με ύφος πάπισσας, χωρίς όρεξη. Αλλά και σαν να βρίσκεται σπίτι της.

Σφάλμα δεύτερο:  Η ίδια αρνείται πεισματικά να συστηθεί, αν και της απευθύνεται ευγενικά η ερώτηση "παρακαλώ με ποια κυρία μιλάω;"  Αρνείται και αποτάσσεται βεβαίως την ιδιότητα της υπαλλήλου (θα της είναι ακατάδεκτο φαίνεται), αλλά και αρνείται πεισματικά να δώσει την γραμμή σε κάποιο άλλο πρόθυμο υπάλληλο του γραφείου του δημάρχου που δεν αισθάνεται ότι τα τηλέφωνα του γραφείου δημάρχου που απευθύνονται στο "κοινό" είναι κάτι σαν τα πορτοκαλί ή τα κόκκινα των προέδρων, πρωθυπουργών και υπουργών, ούτε ιδιόκτητα, ιδιωτικά ή υποβαλλόμενα σε voice  ή face control.

Σφάλμα τρίτο: Η αγενής σύμβουλος - που επιβάλλει και φιλτράρει τα τηλέφωνα του κοινού, όχι μόνο δεν εξυπηρετεί ή παραπέμπει τον ενδιαφερόμενο, αλλά του κλείνει και κατάμουτρα το τηλέφωνο.

Και τα τρία σφάλματα χρεώνονται στον ίδιο τον δήμαρχο, αν δέχεται ή ανέχεται συμβουλές από άτομα που συγχέουν την έπαρσή τους και αισθάνονται αφεντικά του Δήμου.

Για την ιστορία, - και προς αποφυγή κάθε παρερμηνείας, η "υπερήφανη" σύμβουλος του δημάρχου (που αν και πληρώνεται από το υστέρημα του Δήμου, δηλαδή των δημοτών, δεν είναι πάντως σύμβουλός τους) δεν είναι η κυρία Ιατρίδου, ενώ η υπεύθυνη του γραφείου του δημάρχου κ. Π. Κοκκαλένιου έσπευσε πρόθυμα να δικαιολογήσει τον δήμο Καστοριάς για την ανάρμοστη τηλεφωνική αρχισύμβουλο, που σύμφωνα με πληροφορίες δημιουργεί αντίστοιχα προβλήματα και επισκιάζει.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 18 Ιουνίου 2015, αρ. φύλλου 793
Φωτογραφία: Ian Breakwell, Keep Things as They Are: In Silken Chains, 1981, Tate Gallery.


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/11/15

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/11/15

    Αχ, Παναγιώτη, τι όμορφη η ...φωτογραφία! Και πόσο επιβλητική φαίνεται η κυρία! Ακριβώς όσο περιγράφεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/11/15

    Το νεος πολιτικο ηθος του Αγγελη και των Εν Τιμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/11/15

    Καλάμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/11/15

    Μπράβο κ. Δήμαρχε: άλλη μια σωστή επιλογή στη Διοίκηση του Δήμου..........

    ΥΓ. Με την ευκαιρία:
    Καλά ταξίδια στον κ. Πετρόπουλο. Αυτός δεν είναι αντιδήμαρχος: Τουριστικός Πράκτορας είναι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/11/15

    Πόσο πληρώνεται η κυρία Σύμβουλος; (Και τα εκτός έδρας και υπερωρίες)????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ