10.5.15

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Κρίσιμα και λεπτά ερωτήματα διαφάνειας I

Κρίσιμα και λεπτά ερωτήματα διαφάνειας και διοίκησης θέτει με επιστολή του ο περιφερειακός σύμβουλος Καστοριάς κ. Δημήτριος Σαββόπουλος. Ο τέως αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς με χθεσινή επιστολή του προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, απευθυνόμενος στον περιφερειάρχη κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, ζητεί διευκρινίσεις για την σχέση απασχόλησης-συμβουλής προσώπου που απασχολείται στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, ενώ η σύμβαση, σύμφωνα με τον κ. Δ. Σαββόπουλο, έχει υπογραφεί με την σύζυγο του εν λόγω ειδικού συμβούλου. Πιο συγκεκριμένα  η επιστολή του κ Σαββόπουλου αναφέρει τα εξής:

Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γ.Κωτσίδη

Τετάρτη 10-12-2014                                          

Θέμα: Ειδικός Συνεργάτης Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Κύριε Περιφερειάρχη,
Στα πλαίσια της ενημέρωσης του συμβουλίου αλλά και των πολιτών της Καστοριάς θα θέλαμε να μάθουμε ποιος είναι τελικά ο ρόλος του κ. Αποστόλη Δούκη στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.
Από τις 1 Σεπτεμβρίου που ανέλαβε η νέα Περιφερειακή Αρχή από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήριο Αδαμόπουλο παρουσιάστηκε στο προσωπικό της Π.Ε. Καστοριάς ως ο ειδικός του συνεργάτης.

Προχτές διαβάζοντας την απόφαση σας 122150/7345/18-11-2014 πληροφορηθήκαμε ότι τελικά ειδική συνεργάτης του κ. Αδαμόπουλου είναι η κ. Χαρίκλεια Παπαθανασίου Δ.Ε. διοικητικού-προσωπικού (σύζυγος του κ. Αποστόλη Δούκη).

Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε κ. Περιφερειάρχη αν υπάρχει κάποια σύμβαση εργασίας του κ. Αποστόλη Δούκη με την Περιφέρεια Δ.Μακεδονίας μιας και μέχρι και σήμερα καταλαμβάνει γραφείο στο Διοικητήριο της Π.Ε. Καστοριάς και παρευρίσκεται σε συσκέψεις με θεσμικούς φορείς, υπηρεσιακούς παράγοντες και πολίτες.
Εφόσον δεν υπάρχει κάποια σύμβαση εργασίας του συγκεκριμένου προσώπου με την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας στα πλαίσια της νόμιμης λειτουργίας της Π.Ε. Καστοριάς επιφυλάσσομαι για κάθε περαιτέρω νόμιμη ενέργεια.

Δημήτριος Σαββόπουλος 
Περιφερειακός Σύμβουλος Καστοριάς

Κοιν: Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Σωτήριο Αδαμόπουλο. Επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Περιφερειακούς συμβούλους κ.κ.  Γ. Δακή, Θ. Μουμουλίδη, Γ. Ζεμπιλιάδου, Ι. Βήττα Ιωάννης και Ν. Κουρκούτα.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 11 Δεκεμβρίου 2014, αρ. φύλλου 768

Σχετικά: Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Κρίσιμα και λεπτά ερωτήματα διαφάνειας II

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ