23.1.15

Ευχαριστήρια επιστολή


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Καστοριάς
Μεγ. Αλεξάνδρου 15, 521 00 Καστοριά, τηλ:24670 29765, Φαξ:24670 29766

Επισυνάπτεται ευχαριστήρια επιστολή του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου προς την εφημερίδα ΟΔΟ συνοδευόμενη από το αντίστοιχο δημοσίευμα.
16-01-15

Θέμα: Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος ανάμεσα στα 10 πρόσωπα του 2014, της εφημερίδας ΟΔΟΥ»

Με την παρούσα επιστολή θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την εφημερίδα ΟΔΟ, αλλά – κυρίως - τους πολίτες της Καστοριάς που ψήφισαν για την ανάδειξή μου στα 10 πρόσωπα της χρονιάς, που έχει καθιερώσει να δημοσιεύει στο πρώτο φύλλο κάθε έτους  ο εκδότης της ΟΔΟΥ, Παναγιώτης Μπαϊρακτάρης, κατόπιν ψηφοφορίας. Προφανώς,  το κοινοβουλευτικό μου έργο, καθώς και η εξωκοινοβουλευτική μου δράση δεν άφησαν αδιάφορη την κοινωνία της Καστοριάς, που με την ψήφο της με ενέταξε στα πρόσωπα που άφησαν το στίγμα τους στα κοινά του τόπου μας.
Με ικανοποιεί ιδιαίτερα, μάλιστα, το γεγονός ότι η διεύθυνση της ΟΔΟΥ επιβραβεύει τη στάση και την πορεία μου ως βουλευτής, καθώς, ως γνωστόν, πρόκειται για ένα από τα πλέον αμερόληπτα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του τόπου μας, που μένει μακριά από κάθε είδους επιρροές και που έχει ασκήσει σκληρή κριτική στο παρελθόν στις ενέργειες πολλών πολιτικών προσώπων, μεταξύ των οποίων και εμού.


Σχετικά: Πρόσωπα 2014: Ευάγγελος Διαμαντόπουλος [7]


48 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/1/15

    Βαγγέλη προχώρα, είμαστε μαζί σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/1/15

    Βαγγέλης Διαμαντόπουλος (Ήταν εκεί)

    Τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο τον εκτιμώ. Αν ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ -και αν ψήφιζα στην Καστοριά-, θα τον ψήφιζα. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά θα ήθελα να τον γνωρίσω. Είναι ο άνθρωπος, ο οποίος για να δείξει την αποφασιστικότητα του ιδίου και των συντρόφων του, είπε, σε μια αγόρευσή του στη Βουλή «Ραντεβού στα γουναράδικα», και έτρεξαν όλοι να ψάξουν στο Google τι σήμαινε αυτό, αλλά δεν έβγαλαν και άκρη αμέσως, γιατί ο Άρης Βελουχιώτης είχε πει «Καλή αντάμωση στα γουναράδικα».
    Για χατίρι του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, το χαλκείο του Μαξίμου έχει χτυπήσει υπερωρίες.

    Για πάρτη του, η «Ομάδα Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας είχε επιστρατεύσει ειδικούς των μοντάζ, ικανούς να παραποιούν την πραγματικότητα για χατίρι της «γαλάζιας» αλήθειας.

    Ο βουλευτής Βαγγέλης Διαμαντόπουλος -και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Καστοριάς- , χωρίς υπερβολή, ήταν ο «καλύτερος πελάτης» της «μονταζιέρας» της Νέας Δημοκρατίας.

    Πάνω του δοκιμάστηκαν πρωτοποριακοί μέθοδοι μαύρης προπαγάνδας. Δηλώσεις του πέρασαν από «κοπτοραπτική», προκειμένου οι πραιτοριανοί του Σαμαρά να τον περάσουν ως «υποκινητή τρομοκρατικών ενεργειών».
    Το επίμαχο βίντεο που κατασκευάστηκε στα υπόγεια του Μαξίμου ήταν τόσο καλό, που το έπαιξαν «αμάσητο» στο MEGA –η δεοντολογία, όταν είσαι σίγουρος για τις πηγές, πάει περίπατο– και στην κρατική τηλεόραση, η οποία μιμήθηκε το ένδοξο παρελθόν της ΥΕΝΕΔ.

    Όταν αποκαλύφθηκε ότι το βίντεο ήταν κατασκευασμένο, το ΕΣΡ ανέλαβε να αθωώσει τα κανάλια.

    Γιατί όμως μπήκε στο στόχαστρο ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος;

    Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος είχε κάνει πολλά προσωπικά «λάθη» ως νέος βουλευτής.

    Το πρώτο ήταν ότι βγήκε επώνυμα και κατήγγειλε ως αυθαίρετο το εμπορικό κέντρο του Λάτση, «The Mall», στο Μαρούσι.

    Το δεύτερο, ότι στάθηκε και στέκεται στο πλευρό των αγωνιστών κατοίκων στις Σκουριές που αντιστέκονται στα περιβαλλοντικά εγκλήματα των επιχειρήσεων του Μπόμπολα στα χρυσωρυχεία της περιοχής.

    Το τρίτο, ότι με δηλώσεις του στη Βουλή ζήτησε τη φορολόγηση των εφοπλιστών.

    Το τέταρτο, ότι είναι από εκείνους τους αριστερούς βουλευτές που μένουν πιστοί στις αξίες τους και προασπίζονται τα δικαιώματα των πολιτικών προσφύγων και των μεταναστών.

    Πολλά λοιπόν τα «αμαρτήματα» του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου. Το σύστημα και τα εργαλεία του δεν τα συγχωρούν.

    Γι’ αυτό ακριβώς, συνεχίζουν να τον πυροβολούν τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, αφού οι μονταζιέρες λειτουργούν και στην εκλογική του περιφέρεια, την Καστοριά.

    Πάντως, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, παρά τις επιθέσεις που δέχτηκε, φαίνεται ότι δεν συμμορφώθηκε με τους κανόνες του συστήματος. Συνεχίζει το ίδιο βιολί.

    Με κάθε ευκαιρία καταγγέλλει τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και δεσμεύεται ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα τα χτυπήσει αλύπητα.

    Προφανώς, είναι από τους λίγους που εμπλέκονται με την πολιτική και δεν θέλουν να μπουν στη Βουλή για να εξασφαλίσουν μισθουλάκο, λίγη δόξα και μια υπουργική καρέκλα.

    (Τον 35χρονο Βαγγέλη Διαμαντόπουλο τον κατασυμπάθησα, μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από το Μέγαρο Μαξίμου -γνώρισα κι εγώ την «αγάπη» του Μεγάρου Μαξίμου-, και την χυδαιότητα με την οποία τον αντιμετώπισαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Του εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές. Αλλά και, κυρίως, στη ζωή. Και βέβαια, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος είναι ο μόνος υποψήφιος βουλευτής για τον οποίο ανεβάζω ένα κείμενο στο μπλογκ. Γιατί; Γιατί ήταν εκεί. Όπως θα έπρεπε, σύμφωνα με τον όρκο τους, να είναι όλοι οι βουλευτές.)

    πηγή: pitsirikos.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/1/15

    Αυτός που εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά είναι κυρίως ο Βαγέλλης Διαμαντόπουλος. Γιατί είναι ο αυθεντικός εκφραστής των απόψεων του ΣΥΡΙΖΑ. Και όχι εγκάθετος συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/1/15

    Ο Διαμαντόπουλος είναι ο μοναδικός που μπορεί να τα βάλει με το κατεστημένο της πολιτικής ζωής του τόπου αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ.
    Γιατί μας κούρασαν οι λάτρεις του καπιταλιστικού κεφαλαίου στον ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς. Μόνο γέλιο προκαλούν όταν ισχυρίζονται ότι έχουν κοινωνικές ευαισθησίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς μπούκωσε από τέτοιος τύπους που ζουν και προσκυνούν τον Μαμμωνα και το Καπισταλιτικό Κεφάλαιο.
    Κανένας φτωχός στην Καστοριά θα υποστηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/1/15

    Συγχαρητήρια στον κ. Διαμαντόπουλο για την επανεκλογή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ελπίδα είναι στο δρόμο ...27/1/15

    Μόνο μανιακοί από καχυποψία δεν θα παραδεχτούν την ορθότητα αυτής της πράξης του κ, Διαμαντόπουλου.
    Επιτέλους κι ένας που απάντησε προσωπικά και δεν έθαψε τους αναγνώστες-σχολιαστές, ακόμα κι αν η κριτική τους υπήρξε δριμύτατη έως και τραγελαφική κάποιες φορές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι με μια ελπίδα ζούμε!27/1/15

    Γιατί δεν βγαίνει πάλι κανείς να διασύρει τους σχολιαστές (ανώνυμους κι επώνυμους), τώρα που δείχνουμε αυτοσυγκράτηση, περίσκεψη και αιδώ και δεν σπεύδουμε να φανούμε λαλίστατοι;
    Έτσι είναι, παιδιά... δεν φταίνε οι άλλοι για του καθενός τα λάθη.
    Και ένας βουλευτής που παραβλέπει τα άκομψα σχόλια αξίζει συγχαρητήρια και ευχές για το μέλλον.
    Αποδεικνύει ότι ξέρει τουλάχιστον να διαβάζει, για το κοινό καλό και όχι για πάρτη του. Και στη σκακιέρα δεν είναι απαραίτητο να είναι βασιλιάς. Μπορεί να προχωρήσει και ως στρατιώτης. Αρκεί να θέλει να είναι μαζί με τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κολλητήρι28/1/15

    Γειά σου, Βαγγέλη, που μας καταλαβαίνεις!
    Αφιερωμένο εξαιρετικά το τραγούδι :
    https://www.youtube.com/watch?v=9TjPXLpq9-U

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγανακτήσαμε. Το καταλάβατε;28/1/15

    ΑΝΑΣΑΝΑΜΕ βρε παιδιά !!!!!!!!!! Ήδη ανακοινώθηκαν κάποια νέα μέτρα που ήταν αυτονόητα και για την προηγούμενη συγκυβέρνηση και δεν τα εφάρμοζε παρά το ότι θα ανακούφιζε ανέξοδα για τους ίδιους πολλά ελληνικά νοικοκυριά. Ένα απλό παράδειγμα οι μετεγγραφές των φοιτητών και το ανακάτωμα στις ανώτατες σχολές. Για ρωτήστε χιλιάδες οικογένειες τι υποφέραμε!
    Κι ο τοπικός κυβερνητικός βουλευτής ας ανασκουμπωθεί για δουλειά, γιατί ο κόσμος δε χαρίζει κάστανα. Δείχνει εμπιστοσύνη και κάνει υπομονή, αλλά δεν ανέχεται να του ρίχνουν στάχτη στα μάτια.
    Άξιος να φανείτε, κύριε Διαμαντόπουλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/1/15

    Βαγγέλη, η Καστοριά σε τίμησε. Το μισό κόμμα δεν σε τίμησε. Απεναντίας σε πολέμησε λυσσαλέα. Κι είναι γνωστοί αυτοί που σε πολέμησαν.
    Γι' αυτό ξεκαθάρισε τη κατάσταση σήμερα, όχι αύριο. Και πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απλός πολίτης28/1/15

    Ανώνυμε αρ. 10, αν και απευθύνεσαι στον Βαγγέλη, να μ' επιτρέψεις να δώσω κι εγώ μια απάντηση γράφοντας τη γνώμη μου στον δημόσιο διάλογο.
    Λοιπόν, καλά τα λες. Ως συνήθως τα προβλήματα ξεκινούν από μέσα. Και η ελπίδα όμως το ίδιο! Επομένως, αντί να αναλύουν μικροπρέπειες, καλύτερα να συνεργαστούν μετεκλογικά για το όφελος του τόπου. Ο λαός θα τους ανταμείψει με την εκτίμησή του. Δεν είναι μικρό πράγμα, γιατί κρατάει μια ζωή. Δεν θα ήθελα με τίποτε να ήμουν στη θέση όσων όχι απλώς τους τα ψάλλουν στα μπλογκς, αλλά αυτοί περπατάνε στην πόλη και ο κόσμος κουνάει το κεφάλι φέρνοντας στο νου τις αλόγιστες ενέργειές τους ή την ολιγωρία τους, που μας έφεραν σε αυτήν την παρακμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μιμόζα η αισχυντηλή28/1/15

    @ Κολλητήρι
    Υπάρχει κι άλλο τραγούδι για την Εδέμ. Όχι ακριβώς αριστερά, αλλά Ανατολικά :
    https://www.youtube.com/watch?v=EZEErN-ySX8
    Χάρισμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος29/1/15

    Τί πίνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Λευτέρης ο ξεφτέρης29/1/15

    @13
    Κρύο νερό.
    Στην υγειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος (λέμε τώρα)29/1/15

    Μη τσιμπάτε σύντροφοι. Έπεσε λέει ο δείχτης στο χρηματιστήριο. Ε και ; Εμείς δεν είμαστε μεγαλομέτοχοι για να σκάσουμε. Ας πρόσεχαν αυτοί που κάνανε θεό τους το χρήμα. Εμείς για τον επιούσιο παλεύουμε. Σωστά είπε ο Κοτζιάς όταν ανέλαβε: "Δεν θα κάνουμε υποχωρήσεις στο όνομα του χρέους, στο όνομα του μνημονίου"
    Αυτά είναι. Προσέχουμε σε τίνος το όνομα αποφασίζουμε και πράττουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μη ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ29/1/15

    Οι λαϊκιστές σπρώχνουν τη χώρα μας στον γκρεμό, κι εσείς πιο πάνω μιλάτε χωρίς επίγνωση της κατάστασης. Νόμιζα ότι σ' αυτό το blog οι σχολιαστές σοβαρά σχολιάζουν και προβληματίζονται με λογικά επιχειρήματα.
    Φαίνεται όμως ότι αφιερώνουν τραγούδια μέσω youtube, όλη την ημέρα, ο ένας "σύντροφος" στον άλλον, στην Υπηρεσία τους φυσικά, και εν ώρα εργασίας.
    Τώρα που θα προσλάβετε τις καθαρίστριες και τους σχολικούς φύλακες, είναι σίγουρο ότι θα εμπλουτίσετε το δημόσιο διάλογο και τις μουσικές αφιερώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μη ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ29/1/15

    Ο προηγούμενος σχολιασμός μου, δεν έχει να κάνει φυσικά με το ίδιο το blog και την ΟΔΟ, για την οποία εκφράζω την ευαρέσκειά μου για το υψηλό επίπεδο δημοσίου λόγου που τη χαρακτηρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τασούλης ο ηλεκτρολόγος29/1/15

    Έλα βρε μη Συριζαίε και μη συγχίζεσαι! Καταλάβαμε για ποιο μπλογκ μιλάς, γιατί εκείνο γράφει και την ώρα και "καρφώθηκε" ο δημόσιος υπάλληλος που έγραψε εν ώρα υπηρεσίας.
    Όσο για τα τραγούδια, τί σε πειράζουν; Κι εμένα σήμερα με κόλλησε αυτό
    https://www.youtube.com/watch?v=C5e9zIlDo-I
    Όπως και να το κάνουμε, από τα χρόνια του ΚΚΕ Εσωτερικού οι Ρηγάδες είχαν την κουλτούρα στο αίμα τους. Καιρός να ακουστεί επιτέλους και η δική τους φωνή.
    Ή μήπως φχαριστιόσουν πιο πού με τις απόψεις του Πάγκαλου, του Σαμαρά, του Βενιζέλου π.χ.
    Τότε πήγαινε αλλού, γιατί είναι ώρα για καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συντρόφισσα29/1/15

    Για σένα ... Τασούλη !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=2bfdY42VKAk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος31/1/15

    Από το ΟΧΙ του '40 στο ΟΥΑΟΥ του 2015!
    Αθάνατοι Έλληνες! Αεί παίδες.
    Δεν ειν' κακό ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος31/1/15

    "Νταϊσεν....μπλουμ !" πρόλαβε να πει ο Ολλανδός και βγάζοντας μπουρμπουλήθρες..βούλιαξε.
    Βα...ρούφα!" του είπε ο Βαρουφάκης και έκανε το σημείο του σταυρού πανω απο τον κύκλο του νερού που έκλεινε πάνω από τον γραφειοκράτη -Θεός σχωρέστον...

    "Ιπτάμενος Ολλανδός" ύστερα σου λέει και μαλλιά από αρκουδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Athena31/1/15

    @21

    Γράψε και την πηγή. Διαβάζουμε κι εμείς τον "χαρτοκόπτη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μες στις καρδιές μας αρχινάει το πανηγύρι31/1/15

    Εύστοχη η επιλογή του στίχου του Μίκη Θεοδωράκη από τον Αλέξη Τσίπρα στο τουΐτερ. Μας εκφράζει και μας εμπνέει.
    ΄Οπως βέβαια και ο σχετικός και επίκαιρος στίχος του Ελύτη :
    "ΓΙα να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή"
    Όπως και νά'χει Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τασούλης ο ηλεκτρολόγος31/1/15

    Ρε μπαγάσα Νώντα ; Πάλι ξέχασες να γράψεις όνομα ή σε κάναν υποκλοπή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τασούλης ο ηλεκτρολόγος31/1/15

    Συγγνώμη που δεν προηγήθηκαν οι ευχαριστίες μου στη Συντρόφισσα για το τραγούδι το τρυφερό παρά το δικό μου το ζόρικο, αλλά διάβασα το 21 σχόλιο, με θύμισε το ξεχωριστό ύφος του Τσίγκα και δεν διαψεύστηκα.
    Καλή συνέχεια στ' αποψινό Σαββατόβραδο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ετεροδημότης31/1/15

    Θέλω να συγχαρώ τον κ. Διαμαντόπουλο για αυτήν την ευχαριστήρια επιστολή που αποδεικνύει έμπρακτο σεβασμό στην κοινή γνώμη ακόμη και όταν έχει αντιρρήσεις.
    Προσωπικά δεν τον ψήφισα, αφού δεν ασκώ τα εκλογικά μου δικαιώματα στον τόπο σας, έχοντας όμως με την Καστοριά μια σχέση ζωής δεν παύουν να με ενδιαφέρουν τα σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος31/1/15

    @21
    Βρε θα το θυμούνται οι Ευρωπαίοι χρόνια αυτό το καψόνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ31/1/15

    Για κοιτάται που όλα εδώ πληρώνονται. Ο Διαμαντόπουλος μπήκε στη Βουλή κι ο Τατσόπουλος που τον έβριζε έμεινε απ' έξω. Έχει τώρα χρόνο να "περιποιηθεί" και την άλλη μισή Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Ανώνυμος της ενορίας σας31/1/15

    Δράττομαι της ευκαιρίας για να σας αφηγηθώ ένα σοβαρό ευτράπελο που έγινε στην οικογένειά μας.
    Το βράδυ των εκλογών δήλωσε το νεαρότερο τέκνο: Εγώ Διαμαντόπουλο ψήφισα κι ας έκανε εκείνες τις σαχλαμάρες στο Καρναβάλι. Στα άλλα τον βρίσκω καλό.
    Κοντέψαμε να τη χάσουμε τη μάνα του!
    Κι εσύ όμως, αγαπητέ Ευάγγελε, να εκτιμήσεις ότι αυτός ο λαός που σε ψήφισε είναι ως επί το πλείστον Χριστιανοί και το Σύνταγμά μας κατοχυρώνει επικρατούσα θρησκεία. Στα προσωπικά όλοι έχουμε το αυτεξούσιο (βλ. πολιτικός γάμος, πολιτικός όρκος). Στα κοινά όμως σεβασμός και τήρηση των Νόμων. Δηλαδή, την Κυριακή της Ορθοδοξίας να μη χρειαστεί να έλθουμε να σου βάλουμε το ξυπνητήρι. Μόνος σου να το ρυθμίσεις και να χαρούμε τον εκλεγμένο άρχοντά μας στην εκκλησιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος31/1/15

    @21
    ΜΠΛΟΥΜ δε θα πει τίποτα.........
    Τα καλύτερα έρχονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος1/2/15

    ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!! Κάποιος έκανε διάρηξη στο μπλογκ του Νώντα και μας πλασάρεται για ξύπνιος. Ανοίχτε τα μάτια σας εδώ : http://xartokoptis.blogspot.gr/2015/01/blog-post_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Βασίλειος1/2/15

    Ήταν μία πολύ καλή κίνηση αυτή του κ. Διαμαντόπουλου, να δείξει με αυτόν τον τρόπο πόσο υπολογίσιμη είναι γι' αυτόν η γνώμη των συμπολιτών του και μάλιστα όταν εκφράζεται δημόσια έστω και ανώνυμα έστω και αντιπολιτευτικά.
    Γι' αυτό δεν νομίζω ότι είναι τυχαία η επανεκλογή του.
    Προσωπικά, μαζί με τα συγχαρητήριά μου, θέλω να του προτείνω να βρει την ισορροπία και στην τοπική επιτροπή, ώστε να μην επαληθευθούν τα σχόλια σε άλλους ιστότοπους, τα οποία αναφέρονται σε έριδες και ατομικές μωροφιλοδοξίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος1/2/15

    Άλατις Βαγγέληηηηηη........ Τα τάραξες πάλι τα νερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Athena@, Τασούλην (μπαγάσαν)@ & 31(μαρτυριάρη!) @

    έχουσιν γνώσιν οι φύλακες .Κι οι χωροφύλακες.
    Πρόκειται για μιά διαντίδραση μεταξύ ενός φαινοτυπικώς ανωνύμου σχολιαστού που τροφοδοτεί με ιδέες το blog στο ποίο αναφέρεσθε.
    Υπαρχει μάλιστα κάποια πιθανότητα ο ένας να "κλέβει" τον άλλον και να τόχουν αυτό μεταξύ τους συμφωνήσει/επιτρέψει...
    Μπορεί πάλι νά 'ναι και το ίδιο πρόσωπο...
    Ποιός ξέρει...

    ΥΓ. παντως με τον Βαρούν Νταϊσελμπλουμ θαρρώ πως άρχισαν να β α ρ ο ύ ν και τα νταούλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κολλητήρι1/2/15

    Επαμεινώνδα, άσε τα επιστημονικά σου και δεν έβγαλα άκρη! Καλύτερο αυτό : https://www.youtube.com/watch?v=F5cM_7RG_S4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. και για του λογου το αληθές:

    Ο Γιούνγκερ καταργεί την τρόικα και θέλει να κρατήσει με κάθε μέσο την Ελλάδα στην ευρωζώνη
    «Οι Έλληνες ιδρύουν τη γνήσια Ευρώπη» προσθέτει η «Zeit»

    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=672887

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος ο αναρχικός1/2/15

    Νώντα διαμαρτύρομαι. Οι φύλακες έχουν γνώση, οι χωροφύλακες όχι. Γι' αυτό χρειάζονται τον Πανούση. Κι αφού δεν προλαβαινε ο Τζιμάκος, ανέλαβε ο γιατρός, γιατί δεν είναι οι πολίτες κλωτσοσκούφια οεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος1/2/15

    @Νώντας Τσίγκας και Σία
    Όλο μας μπερδεύεις αδερφέ.... Έχεις κι εσύ επιτελείο;

    ΥΓ. Συμφωνώ στο ΥΓ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος2/2/15

    @Νώντα
    Πάλι εμφανίστηκες; Μας κουράζεις................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος3/2/15

    ΒΑΓΓΕΛΗ, ΕΣΥ ΠΙΝΕΙΣ ΝΕΡΟ ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος3/2/15

    #ΒΑΓΓΕΛΗ, ΕΣΥ ΠΙΝΕΙΣ ΝΕΡΟ ;;;;;#

    Ν΄αφήσεις ησυχο το Βαγγέλη και κοιτα να δες αν έρχεται η κυρά-Βαγγελιώ
    https://www.youtube.com/watch?v=R8dIObx5zdI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο μπαρμπα Γκούγκλης4/2/15

    @39
    Αυτήν τη γνώμη μπορείς να την κρατήσεις για τον εαυτό σου, γιατί οι άλλοι δεν κουραζόμαστε με τις παρεμβάσεις του Νώντα. Μια χαρά προσφέρει γνώσεις που δεν είχαμε και σχολιάζει επίκαιρα. Το πρόβλημα που θα επεσήμαινα είναι αυτή η εμμονή που έχει εκδηλώσει κατά καιρούς με την ανωνυμία των σχολιαστών. Ας διαβάσει όμως σήμερα σε άλλο γνωστό μπλογκ της Καστοριάς την ανώνυμη καταγγελία μιας γιατρού και θα μάθει και θα κατανοήσει (ελπίζω να παραδεχθεί τελικά) τους σοβαρούς λόγους που οδηγούν ακόμη και σοβαρά πρόσωπα να λένε την αλήθεια ανώνυμα. Γιατί, εκείνο που χρειάζεται να προσέξουμε είναι ο λόγος και όχι τα πρόσωπα, πολλά από τα οποία (όσα φυσικά δεν είχαν το ανάλογο σθένος) έχουν υποφέρει ανεπανόρθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος4/2/15

    #41
    Φχαριστώ, φιλαράκι, για την αφιέρωση! Την άκουσα και σκεφτόμουν να σ' είχα κοντά, να χορέψουμε κιόλα!!!!!!

    40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πήγαινε να δεις αν έρχομαι...4/2/15

    Α ρε 41@ ..........Αμα ήθελε ο Βαγγέλης να τον αφήνουμε ήσυχο, θα καθόταν στο σπίτι του να βλέπει DVD και δε θα τον βγάζαμε Βουλευτή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος4/2/15

    #Αμα ήθελε ο Βαγγέλης να τον αφήνουμε ήσυχο, θα καθόταν στο σπίτι του να βλέπει DVD#
    Χμμμ DVD...
    Diavolo-Vangelis -Diamantopoulos

    Ω ρε και να σας παρουν χαμπαρι οι παπαδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πήγαινε να δεις αν έρχομαι...4/2/15

    Οι παπάδες είναι που θέλουν να τους αφήσουμε ήσυχους, 45@, γιατί με τις τρίπλες της νέας κυβέρνησης δεν μπορούν να παίξουν μπάλα.
    Από τη μια πολιτικός όρκος και από την άλλη πρόταση στον Αναστάσιο Αλβανίας.
    Είδες στα πρώτα ρεπορτάζ ότι σημερινός στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού εργαζόταν στην Πρεσβεία μας στην Πόλη (φωτογραφία με τον Πατριάρχη, μια εικόνα χίλιες λέξεις).
    Τώρα θα φανεί ότι σε αυτή εδώ τη χώρα δε γνωρίζει η Δεξιά μας τι ποιεί η Αριστερά μας !

    ΥΓ. Αυτό το λογοπαίγνιο με το αρκτικόλεξο,καλού-κακού μη το πεις ούτε σε πιτσιρίκια για πλάκα. Θα σε φασκελώσουν και θά'ναι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μια φωνή απ' το υπερπέραν6/2/15

    Το πόσο φχαριστήθηκα την απάντηση του κ. Διαμαντόπουλου στο MEGA ... χίλιες ευχές έστειλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Άρχισαν τα όργανα11/2/15

    Εξελίσσεται ο κ. Διαμαντόπουλος και εύχομαι να κρατήσει γερά στον τίμιο αγώνα που τώρα ουσιαστικά αρχίζει. Από όλη την ομιλία του μ' άρεσε πολύ και εκείνο το τελευταίο, η απάντηση στον κ. Βενιζέλο "περί απολαύσεως".
    https://www.youtube.com/watch?v=sbqwFe96OJ0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ