19.12.14

ΟΔΟΣ: «Στις φωτογραφίες η παράδοση της τρίτης παρτίδας φαρμάκων για τον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό»



Η Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Ν. Καστοριάς "Κανείς μόνος στην κρίση" συντόνισε την συγκομιδή φαρμάκων για την Γάζα, σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο. Στις φωτογραφίες η παράδοση της τρίτης παρτίδας φαρμάκων για τον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό.
Δελτίο Τύπου της Κίνησης






Αξιέπαινη κάθε ανθρωπιστική πρωτοβουλία και ιδίως για τον παλαιστινιακό λαό. Ωστόσο ανεξήγητες, εμφανώς προσωπικές και ελαφρώς περισσότερο από ότι συνηθίζεται σε τέτοιες εκδηλώσεις χαρούμενες, οι φωτογραφίες που επιλέχθηκαν από την Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Ν. Καστοριάς, να πλαισιώσουν  το δελτίο τύπου από την… συγκομιδή φαρμάκων για τον παλαιστινιακό λαό.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 4 Σεπτεμβρίου 2014, αρ. φύλλου 754


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/12/14

    Δημοκρατικές φωτογραφίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/12/14

    Να τολμήσω όμως να ρωτήσω κάτι που καιρό τωρα με τρώει...
    "Συλλογή φαρμάκων"με πρωτοβουλία πολιτών .Καλό πολυ καλύ...ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.
    Για τον χειμαζόμενο παλαιστιανιακό λαό ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ αυτό...
    Όμως...
    Ελέγχθηκε ποτέ και με πρωτοβουλία του ΚΡΑΤΟΥΣ αν
    (1) πάνω στο ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟ κουτί υπάρχει ΑΚΕΡΑΙΟ το κουπόνι με το barcode;
    Αν δεν υπαρχει τοτε δύνανται να έχουν συμβεί καποιο απο τα εξης:
    -Ή το φαρμακό έχει ήδη πουληθεί και χρεωθεί στον ΕΟΠΥΥ
    -Ή αυτό ανηκε σε κάποιον μακαριτη που δεν το χρειάζεται πια κι όπου ναναι λήγει χωρίς να προφτασει να το παρει καποιος στην Παλαιστίνη.
    -Nα έχει αφαιρεθει από το ντουλάπι κάποιου αμέριμνου συνταξιουχου από τον έξυπνο εγγονό ή ακτιβιστή γυιό.
    Και στις τρεις περιπτώσεις πληρωνει το ελληνικό κρατος (το ως γνωστον χρεωκοπημένο) και ο φορολογουμενος πολιτης [μιλω για του"ανόητους που συνεχίζυν να πληρωνουν κανονικά ακόμα φόρους].

    Αλλο ενδεχόμενο έιναι να έχει αποκολληθεί το κουπόνι και το φαρμακο -ως μη υπαρχον φυσικά- θα ...χρεωθεί εκ νέου στο ελληνικό δημόσιο αφου πρωτα έχει πληρωθεί απο τον 'ανυποψίαστο" και αλληλέγγυο στο λαό της Παλαιστίνης έλληνα.
    Παντως επειδη πιστευω ότι συνταξιουχοι συνηθως συνεισφερουν απο τις καβαντζες τους στο ντουλάπι, συντομα καποιος γιατρός θα υποχρεωθεί με το καλο ή με το άγριο να αναγραψει εκ νεου διπλα και τρίδιπλα απο τα χρειαζούμενα φαρμακα του μηνός.
    Κατα τα άλλα περιμένουμε να "πέσε ιή φαρμακευτική δαπάνη
    Κι έχουμε μονον 3 εκατομμυρια ...ανασφάλιστους έλληνες πυ καμιά αλληλεγγυη, καμια Ευρωπη και κανένας παπας δεν θα γυρίσει να τα δει τα παλιολαμόγια που λέει κι ο Πάγκαλος.

    τελευταίο : μαζευουμε φαρμακα γενικώς -ότι βρεξει ας κατεβάσει- 'η καποιες κατηγορίες άμεσης ανάγκης και γενικότερης χρησης;
    Αυατ τα ολίγα κια πλαι ζητω η Αλληλλεγγύη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/3/15

    Σεμνά και ταπεινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ