24.11.14

Λόγος & αντίλογος

Πριν λίγες εβδομάδες  η καγκελάριος Αγγέλα μας θύμισε τα παρδαλά κατσίκια... Στην Κροατία αναφέρθηκε στο μακεδονικό ζήτημα, αφού έφαγε αρκετά σκόρδα από τα Σκόπια.
Λοιπόν κ. Αγγέλα με το χριστιανικό όνομα, προδόθηκες καθαρά πως λειτουργείς ωσάν φερέφωνο των πέρα του Ατλαντικού και των συνοδοιπόρων συμμάχων μας. Ποιόν άλλον θα ανάγκαζαν να πει αυτές τις ατάκες; Τον αρχηγό μιας χώρας υποταγής των και άνευ πολιτικού λόγου διεθνώς και πολεμικής κατοχής.
κ. Αγγέλα, φρόντισε να απαλλάξεις από τον ζυγό την χώρα σου και ύστερα να ομιλείς για τους άλλους. Όπως φαίνεται δεν αντέχει ο λαός σου πια τον εξευτελισμό του από την κοινωνική αλλοτρίωση. Εμείς μπορούμε να πούμε «όχι», να προτάξουμε τα βέτο, να δούμε εσείς πότε θα πείτε στους κατακτητάς «φτάνει ως εδώ». Πρέπει να γνωρίζεις τούτο. Δύο λαούς φοβούνται οι «πέραν», τον γερμανικό και τον ελληνικό. Είναι το δεύτερο λάθος που διαπράττεις μετά τα ακατάλληλα υποβρύχια. Πρέπει να μάθεις και αυτό. Ο Αδόλφος αν και κατακτητής της Ελλάδας, ποτέ δεν βομβάρδισε τους αρχαιολογικούς χώρους, από σεβασμό προς τον ελληνικό πολιτισμό και τον ανώτερο λαό μας. Ενώ οι σημερινοί σου σύμμαχοι βομβάρδιζαν αδιάντροπα όλα τα μνημεία μας, θέσεις του δικού σας στρατού, γιατί προηγουμένως τα είχαν ληστέψει οι ίδιοι.
Η Ελλάδα είναι η έβδομη χώρα που υπέγραψε την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν είμαστε παραπαίδια, αλλά ισάξιοι και μεταξύ των πρώτων Ευρωπαίων, όχι παρανυχίδων νεοσυσταθέντων κρατιδίων ανερμάτιστων και υποκλεπτών ξένων συμβόλων και ιστορικών διαδρομών, κρατίδιο αμερικανικής συστάσεως του 1945  (βλ. Μπους). Μάλιστα δε, σε λίγες ημέρες η Βόρεια Ελλάδα θα ξαναθαμπώσει την ανθρωπότητα με το νέο έργο που κρύβει η χώρα μας στην Αμφίπολη. Απλά αυτή την φορά δεν θα μπορέσουν να μας τα πάρουν οι γνωστοί, όπως με την Αφροδίτη της Μήλου και τα αετώματα του Παρθενώνα. Γι’ αυτό θέλω να δεις στο Μουσείο του Βερολίνου αν υπάρχει κανένα αρχαίο αντικείμενο με προέλευση από τα Σκόπια ή υπάρχουν μόνο τα κλεμμένα ελληνικά, για να σταματήσεις αυτήν την στοματική διάρροια.
Αλλά το λάθος είναι και των πολιτικών μας γιατί δεν φέρνουν τους ξένους αρχηγούς κρατών να δουν την Πέλλα, την Καστοριά (με τον «λιμναίο οικισμό» των 8.000 χρόνων), την Βεργίνα και το Δίον, την Θεσσαλονίκη. Να δουν ποιά είναι η Μακεδονία, και όχι τα σλαβομέρια όπως τα φαντάζεται η Αγγέλα μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διαιωνίζεται κάθε προπαγάνδα για την Μακεδονία από τα εχθρικά κέντρα της πατρίδας μας και των εκμεταλλευτών συμμάχων μας, ΝΑΤΟ και άλλων διεθνών οργανισμών.

Ν. Πρώιος


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 4 Σεπτεμβρίου 2014, αρ. φύλλου 754


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ