21.12.13

Η απάντηση της κ. Μ.Αντωνίου

στην ανακοίνωση του ΣυΡιζΑ

«Την ώρα που το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής εκμεταλλευόμενο την πίκρα του ελληνικού λαού, αισθάνεται ισχυρό και απειλεί απροκάλυπτα τη δημοκρατία, οι χομπίστες μπαχαλάκηδες του ΣυΡιζΑ, με εγκαλούν με ποια ιδιότητα βρέθηκα απέναντι στα τάγματα εφόδου των νεοναζιστών. Η ανακοίνωση του ΣυΡιζΑ, πέρα από την απίστευτη πολιτική παράνοια, αναδεικνύει για μια ακόμα φορά, ότι μαζί με την Χρυσή Αυγή, είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Μαζί ψηφίζουν και στον ίδιο πολιτικό στόχο έχουν επενδύσει. Στην καταστροφή της χώρας, για να έρθουν μετά να πλιατσικολογήσουν στα ερείπια. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Ρίχνουν νερό, ο ένας στο μύλο του άλλου, με απίστευτες δόσεις λαϊκισμού και εξτρεμισμού. Και ένα μόνο στόχο. Το απόλυτο χάος. Έτσι μόνο, εξηγείται, η αγωνία του ΣυΡιζΑ, να υπερασπιστεί την Χρυσή Αυγή και να εξισώνει τους θύτες με τα θύματα. Και για να μην θεωρηθεί ότι αποφεύγω να απαντήσω στην ερώτηση τους, τους απαντώ ότι βρέθηκα απέναντι στα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, με την ιδιότητα της Ελληνίδας, που υπερασπίζεται την ιστορία του τόπου της. Αν αυτό εξακολουθεί να λέει κάτι, στα διεθνιστικά, γεμάτα ιδεοληψίες, μυαλά τους».


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 19 Σεπτεμβρίου 2013, αρ. φύλλου 707


Σχετικές αναρτήσεις:

2 σχόλια:

  1. Athena21/12/13

    " με την ιδιότητα της Ελληνίδας, που υπερασπίζεται την ιστορία του τόπου της"

    Γιατί, κυρία ; Όλες οι υπόλοιπες δηλαδή που δεν ανεβαίνουμε στο Βίτσι, επειδή δεν προλαβαίνουμε από την ανατροφή των παιδιών μας, ανήκουμε στο χαρέμι του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς ;
    Την Ιστορία του τόπου μας την υπερασπίζονται και οι δασκάλες. Επιτρέπεται να εισβάλετε ξαφνικά και σε καμιά σχολική αίθουσα, για να διδάξετε ;

    Ο δικός σας ο ρόλος είναι πολύ συγκεκριμένος και διακριτός. Είστε Βουλευτίνα. Αυτό έχετε κάθε δικαίωμα να το επικαλείσθε και αναλόγως να ενεργείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/1/14

    Ήθελα να ήξερα... απαντήσεις σαν αυτήν αλλά και σαν τη σημερινή για το καρναβάλι του Άργους... πόσοι τις πιστεύουν;
    Αφού όλο ήξεις-αφήξεις είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ