2.6.11

ΟΔΟΣ: Κάτι



Προφανώς και οι ανάγκες μιας σκηνοθετημένης Καστοριάς -με αφορμή τις εκδηλώσεις για την Έκθεση Γούνας- επιτάχυναν τις αποφάσεις του Δήμου Καστοριάς για την αισθητή βελτίωση αρκετών υπαίθριων σημείων σε εισόδους-εξόδους της πόλης. Ούτε βέβαια οι επεμβάσεις που έγιναν (χρωματισμοί κρασπέδων, καθαριότητα και κοπή χόρτων κλπ σε κεντρικά κατά κόρον σημεία) λύνουν τα σωρευμένα προβλήματα αυτής της πόλης. Ούτε πολύ περισσότερο, αποτελούν έργα, όλα αυτά.

Αναμφίβολα όμως αποτελούν κάτι. Μια ένδειξη, ότι μετά από πολλά χρόνια, άρχισε επιτέλους να κινείται κάτι. Άρχισε να φαίνεται ένα κάποιο ενδιαφέρον, και αυτό είναι γεγονός, το οποίο έστω κι’ αν δεν επαρκεί, πρέπει να πιστωθεί στην αρμόδια αντιδημαρχία και κατ’ επέκταση στην διοίκηση του Δήμου.

Κοντά σ’ όλα αυτά, σχεδόν ανακούφιση προκλήθηκε σε κατοίκους ακόμη και πιο απόμερων περιοχών της Καστοριάς, όταν μετά από Χρόνια και Καιρούς, είδαν συνεργεία να κουρεύουν τα αγριόχορτα της Άνοιξης. Εκεί έφθασε η Καστοριά. Πιο κάτω ίσως και να μην υπήρχε. Γι’ αυτό και είναι καλοδεχούμενη κάθε ανάσα που αποδεικνύει ότι μερικοί δεν ξεχνούν τις ευθύνες που ανέλαβαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ