1.4.10

ΟΔΟΣ: Ου απάν’


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς | Νώντας Τσίγκας

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κεντρικού βιβλιοπωλείου της Θεσσαλονίκης «Βιβλιορυθμός-Σαββάλας» πραγματοποιήθηκε την π. Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010 το βράδυ, η παρουσίαση του βιβλίου του «Ου απάν’ κι ου κάτ’ ου κόσμους» του ιατρού-νευρολόγου Επαμεινώνδα Τσίγκα, που κατάγεται από το Βογατσικό Καστοριάς και τιμά την ΟΔΟ με τις συνεργασίες του. 

Στην εκδήλωση της παρουσίασης, εκτός από φίλους και αναγνώστες του κ. Νώντα Τσίγκα που προέρχονται από την περιοχή της Καστοριάς και την γενέτειρά του, παραβρέθηκε πλήθος από την Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποδεικνύει την σημαντική και κυρίως ώριμη και αναγνωρισμένη λογοτεχνική απήχησή του. 

Η βραδιά, μεστή από τον ουσιώδη λογοτεχνικό λόγο διακρίθηκε για την επιτυχία και το αμείωτο ενδιαφέρον αυτών που την παρακολούθησαν, καθώς και από την συγκίνηση που διαπερνούσε συχνά την ατμόσφαιρα, στην απουσία φίλων του «κατ’ ου κόσμους», σαν τον Γιώργο, τον Χρυσόστομο...

Το βιβλίο παρουσίασαν ο συγγραφέας Θανάσης Τριαρίδης και ο Αριστείδης Τριανταφύλλου, νευρολόγος, διευθυντής ΕΣΥ, και στο τέλος ακολούθησε διάλογος με το κοινό. Τέλος την εκδήλωση πλαισίωσαν ο πιανίστας Γεώργος Κεχαϊδης και τετραμελές πολυφωνικό μουσικό σχήμα με τις κυρίες Βιολέττα Αναστασίου, Παναγιώτα Γεωργοπούλου, Κυριακή Ηρακλή και Ζωή Τσαλαμαγκάκη με μουσική και τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ