1.5.09

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Θα καταντήσει γραφικό να ακούγονται συνεχώς τα ίδια πράγματα, αλλά το θέμα του να βάζει κάποιος έτσι απερίσκεπτα δηλητήρια, σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης μας, για να σκοτώσει κάποια ζώα, που δεν ξέρει κι αυτός σε τι το ενοχλούν, στη χώρα μας αλλά πολύ περισσότερο στην πόλη μας θα μπορούσε να θεωρηθεί κάτι εντελώς φυσιολογικό. (για να καταλάβετε τι εννοώ, όταν πήρα τηλέφωνο να το καταγγείλω στην Αστυνομία έμαθα ότι στην Ελλάδα αυτό σχεδόν δε θεωρείται αδίκημα)

Όλη η οικογένειά μας δηλώνει συγκλονισμένη για τον άδικο χαμό του «έκτου μέλους της» και κάνοντας μια συμβολική κίνηση (γράφοντας ένα μικρό κείμενο για λογαριασμό του πολυαγαπημένου μας «Καίσαρα» αλλά και κολλώντας το στο σημείο της δηλητηρίασης) ελπίζουμε να είναι το τελευταίο θύμα μιας τόσο άθλιας πράξης.

Οικογένεια Κώττα
Ιωάννης-Νεκτάριος, Ευγενία, Χρήστος, Παναγιώτης, Γαρυφαλλιά



Ράτσα: Pincher. Ηλικία: 1 έτους. Χαρακτηριστικό: Φίλος με όλον τον κόσμο και ιδιαίτερα με τα παιδιά.
Με δολοφόνησαν στη βόρεια παραλία (συνοδευόμενος από το αφεντικό μου) την Κυριακή 29 Μαρτίου 2009, βάζοντας μου δηλητήριο, ενώ έκανα χαρούμενος τη βόλτα μου.
Ας είμαι το τελευταίο θύμα αυτών των αναίσθητων όντων που θέλουν να λέγονται άνθρωποι.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 2 Απριλίου 2009






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ