11.3.09

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Αναγνώστης σε επικοινωνία του με την εφημερίδα, αφού τόνισε ότι πρόσεξε ότι «συμπτωματικά» κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον νομό, όπως οι κ.κ. Πετσάλνικος και Παπαδιαμαντόπουλος πρωτοστατούν σε δηλώσεις αμφισβήτησης του 1ου γυμνασίου ως έδρας για την Αρχιτεκτονική Σχολή και αντιπροτείνουν τον μισοερειπωμένο Ξενία που ανήκει σε ανώνυμη εταιρεία, ώστε με τις διαδικασίες «να πάρει χρόνια αυτή η κολώνια» και να μην γίνει ποτέ το πανεπιστήμιο, σκέφτηκε να τους βοηθήσει και προτείνει μέσω της εφημερίδας μία νέα λύση: η Σχολή να μην πάει ούτε στο 1ο γυμνάσιο, ούτε στο Ξενία.
Να στεγαστεί στο έτοιμο, ολοκαίνουργιο, υπερπολυτελές κτήριο του Ενυδρείου στην είσοδο της πόλης, στο οποίο ως γνωστόν εργάζονται ελάχιστοι. Και έτσι δεν θα προκληθεί ούτε κοινωνική ταραχή, ούτε θα κινδυνεύει να καεί η Κουμπελίδικη. Όμως (καταλήγει ο αναγνώστης) αν στεγαστεί αμέσως το πανεπιστήμιο στην Καστοριά, τις δάφνες δεν θα τις πάρει το ΠαΣοΚ.



Σχετικά κείμενα:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ