19.2.09

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κύριε διευθυντά,

Όταν γίνεται λόγος για ασθένειες και θεραπείες, όλοι μα όλοι συμφωνούν, αρμόδιοι και μη, ότι η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη. Συμφωνώ και εγώ, όμως υπάρχουν περιπτώσεις που κανείς δεν λαμβάνει υπόψη.
Για να κτίσει κανείς ένα σπίτι, πρέπει να πάρει άδεια από την Πολεοδομία. Δεν ξέρω αν πρέπει να ελέγξουμε και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στην οικοδομή, ή όχι. Γιατί το λέω αυτό; Μα για να επισημάνω κάποιο σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στην πόλη της Καστοριάς. Και όπως καταλαβαίνετε αναφέρομαι στον αμίαντο. Ένα καρκινογόνο υλικό και επικίνδυνο για την υγεία.
Αν κάνετε μία βόλτα στην πόλη θα βρείτε πολλές οικοδομές που οι σκεπές τους είναι καλυμμένες/επιστρωμένες με αυτό το επικίνδυνο υλικό. Καιρός λοιπόν είναι να αναλάβει κάποια υπηρεσία να εντοπίσει όλες τις εν λόγω οικοδομές, να ενημερώσει του ιδιοκτήτες και να τακτοποιηθεί το θέμα.
Δεν μπορούμε να ζούμε καθημερινά εκτεθειμένοι σε ένα τέτοιο μεγάλο κίνδυνο.Κύριοι αρμόδιοι, προστατέψτε από τον καρκίνο τους δημότες της Καστοριάς.


Ευχαριστώ για την φιλοξενεία.
Ν.Χ.
Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 29.1.2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ