19.10.07

ΟΔΟΣ: Θριαμβολογίες

Στην κατοχή της εφημερίδας βρίσκεται υπηρεσιακή αλληλογραφία από την οποία εξάγεται το συμπέρασμα ότι, μερικές μέρες (μία εβδομάδα για την ακρίβεια) πριν την προκήρυξη των τελευταίων βουλευτικών εκλογών, και σε ανύποπτο χρόνο, δεδομένου ότι οι εκλογές ήταν έκτακτες, φυσικά δε πριν καν ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του νομού Καστοριάς, μεταξύ των οποίων και η νέα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Β. Μπουζάλη, και πιο συγκεκριμένα στις 8 Αυγούστου 2007, το Νομαρχιακό Συμβούλιο Καστοριάς ήταν αυτό (και κανείς άλλος) που μετά από ομόφωνη απόφασή του με επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος του ΝΣ και απευθύνει στον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, στην Ολυμπιακή ΑΕ και στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ζήτησε την άμεση λήψη μέτρων ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω υποβάθμιση του αερολιμένα της Καστοριάς, αφού είχε ήδη ανακοινωθεί η μείωση των δρομολογίων από/προς Καστοριά-Κοζάνη-Αθήνα σε 2 εβδομαδιαία από 3 που ήταν.

Η απάντηση της αρμόδιας διεύθυνσης της Ολυμπιακής, με την οποία έγινε κατά κάποιο έμμεσο τρόπο δεκτό το ομόφωνο αίτημα και ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση ανά δύο εβδομαδιαίων πτήσεων της Ο.Α. από/προς Καστοριά-Αθήνα και Κοζάνη-Αθήνα (συνολικά 4 δρομολόγια για τους όμορους νομούς) διακινήθηκε πριν καλά-καλά ανακηρυχθούν τα αποτελέσματα και ορκισθούν οι βουλευτές της νέας Βουλής.

Επομένως, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΟΔΟΥ και τα στοιχεία αυτά, δεν δικαιολογούνται οι θριαμβολογίες του πολιτικού γραφείου της κ. Β. Μπουζάλη για μια επιτυχία, - αποσπασματικής αξίας αλλά πάντως επιτυχία- που η "πατρότητά" της δεν μπορεί να ανήκει σε κανένα βουλευτή.

Κάθε άλλη εκδοχή θα ήταν αντικειμενικά αδύνατη, ειδικά εν όψει της νέας σύνθεσης της κυβέρνησης, και του γεγονότος ότι η νέα βουλευτής Καστοριάς μόνο αν διέθετε υπεράνθρωπες ικανότητες θα μπορούσε να κάνει, εκτός από εκλογικά άλματα, και μετεκλογικά θαύματα, αυξάνοντας τα αεροπορικά δρομολόγια σε πυκνότητα και με ταχύτητα που θυμίζει την Κανά της Γαλιλαίας.


[Σχετικά κείμενα]


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ