17.9.07

ΟΔΟΣ: Τεκμηρίωση

Με μία εντυπωσιακή σιωπή, αντί για απάντηση, και με την παράλειψή της να ανταποκριθεί στο βήμα που της πρόσφερε η εφημερίδα ώστε να διευκρινίσει στην κοινή γνώμη την πανεπιστημιακή προέλευση των μεταπτυχιακών της τίτλων, η κυρία Βίβιαν Μπουζάλη, υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Καστοριάς, απέδειξε ότι ορισμένες "αξίες" της πολύ παλιάς πολιτικής σχολής, παραμένουν "αναλλοίωτες" όσα χρόνια και αν περάσουν, όσους τίτλους σπουδών και περγαμηνές κι αν αποκτήσουν οι φερέλπιδες πολιτικοί. Χωρίς φειδώ η επίκληση των τίτλων σπουδών στα προεκλογικά φυλλάδια, άκρα σιωπή όταν καλείται να διασκεδάσει τις φήμες.

Αν όντως αληθεύουν όσα αποδίδονται στην επιστολή που δημοσιεύθηκε στο προηγούμενο φύλλο, τότε, υπάρχει πράγματι πολιτικό θέμα για την αξιοπιστία των πολιτικών σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Και αυτό δεν είναι κάτι που αφορά τους ίδιους -μια και την επομένη των εκλογών μπορεί να έχουν γίνει ήδη καπνός- αφορά όμως τα κόμματα και τους πολίτες.

[περισσότερα για το θέμα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ